SOLGT ! -Engen 10, Mårup Østerstrand på Samsø

Samsø Huse har dette smukke helårshus-/ fritidshus på 133 kvm i 1 1/2 plan til salg.

Huset indeholder i stueplan: bryggers, entre, stort køkken/alrum, stue med brændeovn, stort soveværelse og lækkert, stort bad. Fra både køkken/alrum og stue er der udgang til stor træterrasse. Fra entreen, der går op i kip, er der opgang til to store værelser, forbundet med maritim gangbro. Fra begge værelser er der udgang til altan til henholdsvis øst og vest.

Huset er et energirigtigt hus, der opvarmes med luft til vand varmepumpe. Det betyder, at den årlige udgift til el, varmt vand og opvarmning er omkring 9.000,00 kr i alt.

Huset er smagfuldt møbleret og udsmykket med malerier malet af Grete Henriksen og Gurli Hansen, begge lokal kunstnere.

Huset kan belånes som helårshus, d.v.s. med 80 % belåning. Der er ikke bopælspligt, hvilket betyder,at huset frit kan benyttes til både helårs- eller fritidsbolig.

Der har i 2017 været en lejeindtægt til ejer på kr. 80.000,00.

Engen 10   Engen 10   Engen 10

Engen 10   Engen 10   Engen 10

Om Mårup Østerstrand:
Mårup Østerstrand Syd ligger i forlængelse af landsbyen Mårup. Området ligger tæt op til Mårup skov. Der er et veludbygget stinet, der fører direkte ned til Samsøs fineste badestrand. Mårup Havn ligger også lige i nærheden, og så er der ikke langt til hverken Nordby eller den smukke natur i Nordby Bakker.