Esben

Margrethe

Samsø Huse

OM SAMSØ HUSE | PERSONERNE BAG | PRESSE

Det er os, Esben Beck og Margrethe Thomsen, der bygger Samsø Huse. Både arbejdsmæssigt og privat danner vi par.

Esben er arkitekt med mange års erfaring i at lytte sig frem til, hvordan mennesker kan realisere deres drømmehus. Han nyder at lade sig udfordre, uanset om det er terrænet eller kunderne, der kræver noget særligt. Vi er sammen om hele processen.

Det er Margrethe, der viser husene frem, står for køb og salg , indretter husene eller giver gode råd om indretningen, så husets sjæl og omgivelser kan genfindes i indretning og møblering.

Fra vores travle hverdag ved vi selv, hvor vigtigt det er at have et fristed, hvor man både kan forene og adskille arbejdsliv og fritid. - Vores fritidshuse er stedet, hvor vi har tid til at foretage os mange af de aktiviteter, der giver os inspiration til indretning af vores huse. Det er her, vi har tid til at trave lange ture i skoven og ved stranden. Når vi ser en stjernehimmel på Samsø eller oplever en solnedgang ved Vesterhavet, ved vi, hvor vigtigt det er at have et godt fritidshus. Det er også her, vi har tid til at slappe af sammen med familie og venner.

Da vi er en stor fammilie, (vi har tilsammen 6 børn og svigerbørn, og indtil videre 10 børnebørn) ved vi også alt om, hvor vigtigt, det er, at fritidshuset er indrettet, så det fungerer, både nar vi er mange og få sammen. Og så skal det være et godt hus at leve i hele året. I vores fritidshuse er råhygge forbundet med tid til at finde gode råvarer og lave god mad sammen. Det er i huset og omgivelserne vi henter inspiration til en travl og udfordrende hverdag.